Pere
retsepti järgi valmistati toidud kooli õppeköökides mahe- toiduainetest.
Toidu valmistamise ajal pöörati suuremat tähelepanu ka keskkonnasäästlike käitumiskommete
tekkimisele, so. tekkiva prügi õigele sorteerimisele. Õppeköögis prügi
sorteerimine oli õigesti organiseeritud ja lapsed juba oskasid prügi
sorteerida. Nüüd nad tegid seda koos oma vanematega nii nagu see kodus peab
toimuma. Õppeköögis oli olukord organiseeritud niimoodi, et osalejad suunati
erinevaid olmejäätmeid sorteerima. Nõude pesemise ajal pakuti
pesemisvahenditeks kasutada soodat ja kuiva sinepit. Õpilased ja õpilaste
pereliikmed kasutasid praktilises ja huvitavas ühistegevuses praktilisi
prügijäätmete sorteerimise reegleid.
Комментариев нет:
Отправить комментарий